Anna Fernette
Hälsa & Fitness

 

Då var det dags börja om i “programmeringen” alltså i mitt träningsupplägg, mot nya utmaningar och ännu starkare kropp ??

För att kortfattat förklara hur min träning är uppbyggd så börjar den med mycket styrketräning samt längre aerob träning på 70-80% för att mina nya muskelfibrer ska kunna syresätta sig, dessutom lägger vi in en hel del teknikträning.

Därefter går jag in i mer syra träning och underhåller styrketräningen för att i slutet även lägga in explosiv träning ihop med syra träning för att stressa nervsystemet och toppa formen.

Tidsperioderna beror såklart på tiden fram tills nästa mål, kan vara ett år eller bara 3 månader. Just nu har jag faktiskt inget stort mål, men siktar nog mot någon större tävling till hösten ☺️??

“Off season” alltså styrkeperioden jag är i nu är faktiskt lite av en favorit, äta på det jag vill ? och bygga i solen ??☀️

Även lite putsning på teknik är trevligt! Här från gårdagens gymnastik ??

Varje dag dricker jag såklart min juice! Den är inte bara fantastiskt god, jag känner verkligen skillnad på riktigt! Mycket piggare, speciellt på morgonen, upplever jag sover bättre så det går väl hand i hand!
Hår och naglar växer fortare, på de flesta ställen positivt ?
Känner även skillnad i uthålligheten av rödbetsjuicen ??

image

Söndag är dock vilodag! Kvalitetstid med mina fina ? Blev bland annat en lång cykeltur och avslutade kvällen med grill i solen ?☀️

image

 

Annons

Lämna en kommentar