Anna Fernette
Hälsa & Fitness
CrossfitFernette TräningFitness

Två steg fram ett bak..

Fyra veckor har gått efter sprutorna och lite smärta har smugit sig tillbaka tyvärr ?
Dock inte i jämförelse med tidigare!

Artrosen är ju tyvärr något jag kommer få leva med och det är den som utgjort den större delen av smärtan, den molande, konstanta. Diskbråcken har mer kommit som hugg då och då, men det har jag rehabbat bort helt ?✌?️

Det positiva är man kan få fler sprutor i facettlederna, det är inte som ett knä eller en axel som bara går behandla ett fåtal gånger, så det blir nog en vända sprutor till innan jul ?

Men jag har med detta fått ta beslutet att inte tävla mer på ett bra tag, tungt, ledsamt men någon stans ändå ok! Jag vet att jag går så extremt långt utanför mina gränser på tävling och det är inte värt ett bakslag, iaf inte nu! Jag vill bara bli smärtfri och må bra. Jag hoppas kunna fortsätta stärka min kropp långsamt, speciellt min bål, i första syfte för att må bra, men underliggande någonstans för en dag kunna komma tillbaka tävla igen ??
Om inte så kommer jag aldrig glömma min sista tävling, en vinst med “Charlies änglar” i MK open i våras, det var absolut inte min största eller bästa tävling. Men känslan vinna i lag med fantastiska lagkamrater kommer jag aldrig glömma!! ❤️

image

Träningen går iaf framåt och jag har fått tyngre bålövningar i mitt rehabschema ????
Samma som tidigare rekommenderar jag alla lägga till lite extra bål i sin träning, speciellt rotationer, för undvika skador.

Jag har även vågat lyfta lite tungt igen, vilket är fantastiskt roligt ?
Inga maxningar, men tyngre kontrollerade lyft! Här från dagens träning ?? med bland annat bål och snatchar ??

Annons

Lämna en kommentar